BOUWEN MET STAAL

BOUWEN MET STAAL

Wat u moet weten over bouwen met staal

Innovatieve bouwoplossing met staal

Staalframebouw is de innovatieve bouwoplossing voor aannemers, bouwbedrijven, architecten en projectontwikkelaars die duurzaam, snel, tegen een scherpe prijs en efficiënt willen bouwen.

 

Innovatieve bouwoplossing met staal

Bouwen met staal is de innovatieve bouwoplossing voor aannemers, bouwbedrijven, architecten en projectontwikkelaars die duurzaam, snel, tegen een scherpe prijs en efficiënt willen bouwen.

TOEPASSINGEN

Productoverzicht

VERSNEL HET BOUWPROCES MET STAALFRAME

Toepassingen van Finish Frame bestaan al sinds 1981

Stalen woningbouw

Staalframebouw wint in Nederland terrein. In omringende landen wordt deze vorm van bouwen al veel toegepast. Dit gebeurt om dezelfde redenen als de bouwwereld in Nederland nu voor deze vorm van bouwen kiest. Doordat u snel kunt bouwen, tegen een goede prijs / kwaliteit en het lichte gewicht van het staalframe met een grote overspanningsmogelijkheid. Ook zorgen de bouwfysische prestaties en het feit dat staal maatvast is dat veel bouwers kiezen voor staalframebouw. Of dit nu voor de bouw van een woning, bedrijfsgebouw, tuinhuisje, garage, schuur of selfstorage is. Of voor het optoppen (het plaatsen van een verdieping op een bestaande bouw) of plaatsen van gevelelementen.

Nieuwsgierig wat het bouwen met staal voor u kan betekenen? Het team van Finish Frame vertelt u graag over de vele mogelijkheden. Bel 0299 451 246 of mail naar info@finish-frame.nl.

Woningen bouwen met staal

Staalframebouw wint in Nederland terrein. In omringende landen wordt deze vorm van bouwen al veel toegepast. Dit gebeurt om dezelfde redenen als de bouwwereld in Nederland nu voor deze vorm van bouwen kiest. Met staalframe kunt u namelijk snel bouwen, voor een goede prijs-kwaliteit en het lichte gewicht van het staalframe biedt de mogelijkheid tot een grote overspanning. Ook zorgen de bouwfysische prestaties en het feit dat staal maatvast is ervoor dat veel bouwers kiezen voor staalframebouw. Of dit nu voor de bouw van een woning, bedrijfsgebouw, tuinhuisje, garage, schuur of selfstorage is of voor het optoppen (het plaatsen van een verdieping op een bestaande bouw) of plaatsen van gevelelementen. Staal is overal toe te passen!

Nieuwsgierig wat het bouwen met staal voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Het team van Finish Frame vertelt u graag over de vele mogelijkheden. Bel 0299 451 248 of mail naar info@finish-frame.nl.

‘Ga voor een compleet bouwpakket’

  • Meer dan 40 jaar ervaring met staal
  • Scherpe prijs
  • Eigen productie
  • Korte levertijden
  • Prefab aanlevering