GEVEL ELEMENTEN

Gevel elementen

Gevel elementen

Toepassing van staalframe als gevel element

Staalframe gebruiken voor wand elementen is een snelle en efficiënte bouwmethode. Deze elementen dragen namelijk de gevelbeplating, maar spelen geen rol bij de belastingafdracht van bovenliggende vloeren en wanden. Dit komt doordat staalframe licht in gewicht is. Ondanks hun lichte gewicht zijn ze sterk genoeg om de beplating te dragen, wat resulteert in een solide en betrouwbare constructie.

We prefabriceren alle elementen in onze eigen fabriek, wat zorgt voor een hoge mate van precisie en kwaliteit. Hiervoor kunnen wij verschillende soorten C-profielen produceren, afgestemd op de specifieke eisen van elk project. Per project bepalen wij welk profiel het meest geschikt is om de optimale sterkte en stabiliteit te garanderen. De schil van de gevel kan bovendien worden bekleed met alle soorten gevelbekleding, waardoor u maximale vrijheid hebt in het ontwerp en de uitstraling van uw gebouw. 

Een wand element van Finish Frame zijn overal te gebruiken. Nieuwsgierig wat het bouwen met staal voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. Het team van Finish Frame vertelt u graag over de vele mogelijkheden. Bel 0299 451 264 of mail info@finish-frame.nl.

TOEPASSING GEVEL-ELEMENTEN

Gevel elementen
Gevel elementen

Andere mogelijkheden: