OPTOPPEN

optoppen

Optoppen

Toepassen van staalframe bij optoppen

Optoppen betekent het plaatsen van een of meerdere bouwlagen op een bestaand gebouw. Het is een slimme bouwmethode die ervoor zorgt dat u snel extra ruimte wint zonder de noodzaak voor uitgebreide funderingsversterkingen. Staalframe is de ideale oplossing voor optoppen, omdat:

√ staalframe licht in gewicht is, waardoor de draagbelasting laag blijft en bestaande structuren minder worden belast.
√ afvoeren en leidingen eenvoudig door het staalframe kunnen lopen, wat de installatie van technische voorzieningen vereenvoudigt.
√ staalframe leent zich voor veel vormen van gevelbekleding, waardoor u veel vrijheid heeft in het ontwerp en de uitstraling van uw gebouw.
√ het een snelle bouwmethode, wat resulteert in kortere bouwtijden en minimale verstoring van de bestaande activiteiten in het gebouw.
√ duurzame oplossing is, doordat staal volledig recyclebaar is en staalframes een lange levensduur hebben met minimaal onderhoud.

Bij staalframe optoppen maken wij gebruik van koudgewalste staalframe vloer-, wand-, en dakmodules. Deze modules worden in onze eigen fabriek geprefabriceerd, wat zorgt voor hoge precisie en consistentie in kwaliteit. De prefabricage versnelt niet alleen het bouwproces, maar vermindert ook de kans op fouten en bouwafval op de bouwplaats.

Onze modulaire aanpak maakt het mogelijk om snel en efficiënt extra bouwlagen toe te voegen. Deze methode biedt niet alleen een kosteneffectieve manier om uw gebouw uit te breiden, maar ook een flexibele oplossing die gemakkelijk aan te passen is aan toekomstige behoeften. Of het nu gaat om extra kantoorruimte, appartementen, of andere functionele ruimtes, staalframe optoppen biedt de ideale balans tussen sterkte, flexibiliteit en esthetiek.

Nieuwsgierig wat het bouwen met staal voor u kan betekenen? Het team van Finish Frame vertelt u graag over de vele mogelijkheden. Bel 0299 451 246 of mail info@finish-frame.nl.

OPTOPPEN DAK VOORBEELDEN

Andere mogelijkheden: