SELFSTORAGE

Self storage finish frame

Selfstorage

Toepassing van staalframe bij selfstorage gebouwen

Flexibele opslagruimte bouwen voor de verhuur van opslag zoals inboedel, verzamelingen, stallingen en archief wint aan terrein. Het is immers een voordelige en snelle oplossing om spullen te bewaren. Met staalframe bouwt u flexibel, licht, gemakkelijk en snel elk gewenste unit ruimte die u wilt verhuren. Elk formaat qua ruimte is mogelijk. Wij leveren staalframe modules en deze koppelt u aan elkaar. Units van laag tot hoog, van klein tot groot. Voor elke opslagbehoefte bouwt u met staalframe de unit op maat. Doordat staalframe licht in gewicht is, kunt u ook op een etage units bouwen. Ook hier geldt, u bouwt met prefab modules elke gewenste unit ruimte.

 

Selfstorage gebouwen bouwen met staalframe

Wij produceren in onze fabriek in Purmerend de C profielen. Deze C profielen worden aan elkaar gezet tot modules. In de C profielen zijn doorvoeren aangebracht. Doordat C profielen hol zijn, kunnen doorvoeren zoals bedradingen en afvoeren door het frame lopen. Deze zijn op deze manier weggewerkt. Zo verhuurt u de ruimte optimaal. De bekleding van binnenwanden en plafonds kunnen met elk gewenst materiaal. U kunt hierbij denken aan beplating van staal, hout, gipswanden.

De koudgewalste C profielen van Finish Frame zijn goed beschermd tegen weersinvloeden door de gegalvaniseerde laag verzinkt staal. Als het frame in een dichte opbouw wordt geplaatst, dan gaat staalframe langer dan 60 jaar mee. Een selfstorage bouwen met staalframe is maatvast. Grotere overspanningen zijn mogelijk, waardoor u flexibele units kunt bouwen in de beschikbare ruimte.

Wilt u snel verhuren? Bouw dan met staalframe elke gewenste unit.

TOEPASSING SELFSTORAGE

Andere mogelijkheden: