TINY HOUSE

tiny house

Tiny House

Ontdek de voordelen van Tiny Houses gemaakt van staalframe

Een innovatieve en duurzame benadering van het bouwen van een Tiny House  is het gebruik van staalframe als constructie. Het gebruik van staalframe heeft talloze voordelen:

√ Duurzaam. Staal is een robuust en recyclebaar materiaal, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor mensen die bewust willen bijdragen aan een duurzamere wereld.

√ Licht in gewicht. Staalframe van Finish Frame is zeer licht in gewicht, waardoor het gewicht op de fundering en het transport worden verminderd. Dit is vooral gunstig als u mobiele Tiny Houses wilt hebben, dat zonder problemen verplaatst kan worden.

√ Flexibel ontwerp. Staalframe biedt ontwerp mogelijkheden om creatieve en moderne Tiny Houses te realiseren. Het stelt u in staat om uw huis aan te passen aan uw unieke behoeften en voorkeuren. 

√ Efficiënte bouwmethode. Dankzij het gebruik van staalframe kan alles snel worden gebouwd, wat kosten en bouwtijd kan besparen, waardoor u sneller van uw nieuwe huis kunt genieten.

Onze Tiny Houses van staalframe bestaat uit koudgewalste staalframe vloer, wand en dak modules.

Nieuwsgierig wat het bouwen met staal voor u kan betekenen? Het team van Finish Frame vertelt u graag over de vele mogelijkheden. Bel 0299 451 264 of mail info@finish-frame.nl

VOORBEELDEN

Andere mogelijkheden: