BOUWEN MET STAALFRAME

Ontdek de oneindige mogelijkheden van bouwen met staalframe

Door de tekensoftware van Tekla, Stucsoft of Vertex kunt u de productie van uw C profielen zelf aansturen. Deze tekenprogramma’s beschikken over de juiste exportbestanden en hanteren dezelfde profieltype. Bij andere tekenprogramma’s is het mogelijk om gevelelementen te importeren vanuit IFC, Revit of SAT bestanden. Helaas zijn op dit moment niet alle programma’s geschikt om direct export bestanden te maken voor de aansturen van onze productie. In dit geval kan de tekenafdeling van Finish Frame helpen met de uitwerking en dit met u door communiceren via IFC, BIM of anders. Uit ervaring weten wij dat deze methode de snelste manier is om de staalframe profielen te produceren.

Finish Frame is bouwen met staalframe. Als u op zoek bent naar een snelle bouwmethode met ruime ontwerpmogelijkheden, kostenefficiente en een positieve impact op het milieu, dan is Finish Frame de juiste keuze voor uw bouwproject. Met meer dan 40 jaar ervaring in staalframebouw, bieden wij u oplossingen voor diverse projecten, zoals woning- en bedrijfsruimte, renovaties, het plaatsen van badkamers en keukens, en het toevoegen van verdiepingen aan bestaande gebouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos, en het begint allemaal met de creativiteit en het slim gebruik van onze C-profielen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van bouwen met staalframe?

Wilt u meer weten en ontdekken hoe Finish Frame uw bouwplannen kan realiseren? Neem vandaag nog contact met ons op via onderstaand formulier. Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw visie.

Finish Frame eigen productie

Eigen productie

We hebben meer dan 40 jaar ervaring en kennis over engineering, produceren van C profielen en assembleren van prefab elementen. Onze machines en ons team voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zodat wij alleen de beste kwaliteit C profielen produceren en prefab elementen leveren. Doordat wij alles onder een dak hebben, houden we de regie van orderverwerking, productie en levering van uw stalen profielen nauwlettend in de gaten. Uw order wordt hierdoor snel, goed en tegen een scherpe prijs geleverd.

Finish Frame eigen productie

Eigen productielocatie in Purmerend

Met meer dan 40 jaar ervaring en expertise in engineering, de productie van van C-profielen en de assemblage van prefab elementen, zijn wij in staat om de hoogste kwaliteit te waarborgen dankzij onze eigen productielocatie in Purmerend. Onze geavanceerde machines en ons toegewijde team voldoen aan de meest stringente kwaliteitseisen, wat resulteert in de productie en levering van de allerbeste C-profielen en prefab elementen. Omdat we alle aspecten van het proces onder één dak beheren, kunnen we nauwlettend toezicht houden op de orderverwerking, productie en levering van uw stalen profielen. Dit stelt on in staat om uw bestelling snel, efficiënt en tegen een zeer concurrerende prijs uit te voeren.

Transport

Finish Frame kan in de fabriek in Purmerend de frames vooraf monteren tot elementen. Hierdoor wordt er aanzienlijk tijd bespaart op de bouwplaats. Zodra alle frames gemonteerd zijn, worden deze gestapeld op transport bokken. Dit bevordert het laad- en los proces.
Finish Frame transport vrachtwagen

Transport

Bij Finish Frame hebben we de mogelijkheid om in onze fabriek in Purmerend de stalen frames vooraf te monteren tot complete prefab elementen. Dit resulteert in aanzienlijke tijdsbesparingen op de bouwplaats. Zodra alle frames zijn geassembleerd, worden ze efficiënt gestapeld op transportblokken, wat het laden en lossen vergemakkelijkt. Bovendien bieden we de optie om alle elementen in stickvorm te leveren.

Transport finish frame
Finish Frame montage op locatie

Montage op de locatie

Finish Frame levert de prefab elementen op de bouw aan. In veel gevallen regelen wij de prefab assemblage van het frame. Om de prefab elementen aan elkaar te verbinden, leveren wij de juiste benodigde koppelelementen mee. Met staalframe bouwt u eenvoudig en snel. Elk prefab elementen is genummerd met  inkt labels of stickers. Wij leveren een uitgebreide bouwtekening specifiek van uw project aan. Hierop staan positie tekeningen aangegeven, zodat u precies weet waar elk element geplaatst dient te worden. Heeft u tijdens het bouwen een vragen, dan kan u natuurlijk altijd contact opnemen met het Finish Frame team.

Finish Frame prefab vloer

Montage op de locatie

Finish Frame bezorgt prefab elementen direct op de bouwlocatie. In veel gevallen verzorgen wij ook de prefab assemblage van het frame. Om de prefab elementen naadloos te verbinden, leveren wij de benodigde koppelstukken mee. Met ons staalframe kunt u snel en moeiteloos bouwen. Elk prefab element is voorzien van duidelijke nummering, aangebracht met labels en stickers. Bovendien stellen wij een gedetailleerde bouwtekening op, specifiek voor uw project, waarop de positionering van elk element nauwkeurig is aangegeven. Hierdoor heeft u een helder overzicht van waar elk element moet worden geplaatst. Als u tijdens het bouwproces vragen heeft, staat ons team altijd voor u klaar om u te assisteren.