EIGEN PRODUCTIE

Eigen productie dankzij in-house engineering & design 

Door de tekensoftware van Tekla, Stucsoft of Vertex kunt u de productie van uw C profielen zelf aansturen. Deze tekenprogramma’s beschikken over de juiste exportbestanden en hanteren dezelfde profieltype. Bij andere tekenprogramma’s is het mogelijk om gevelelementen te importeren vanuit IFC, Revit of SAT bestanden. Helaas zijn op dit moment niet alle programma’s geschikt om direct export bestanden te maken voor de aansturen van onze productie. In dit geval kan de tekenafdeling van Finish Frame helpen met de uitwerking en dit met u door communiceren via IFC, BIM of anders. Uit ervaring weten wij dat deze methode de snelste manier is om de staalframe profielen te produceren.

Wij werken vanuit onze eigen productie. Niet alleen in de fabriek, maar ook op afstand. Door de tekensoftware van Tekla, Strusoft of Vertex kunt u de productie van uw C profielen zelf aansturen. Deze tekenprogramma’s beschikken over de juiste exportbestanden en hanteren dezelfde profieltype. Bij andere tekenprogramma’s is het mogelijk om gevelelementen te importeren vanuit IFC, Revit of SAT bestanden. Echter zijn op dit moment niet alle programma’s geschikt om direct export bestanden te maken voor de aansturen van onze productie. In dit geval kan de tekenafdeling van Finish Frame helpen met de uitwerking en dit met u door communiceren via IFC, BIM of anders. Uit ervaring weten wij dat deze methode de snelste manier is om de staalframe profielen te produceren.

Finish Frame eigen productie

Productie

We hebben meer dan 35 jaar ervaring en kennis over engineering, produceren van C profielen en assembleren van prefab elementen. Onze machines en ons team voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zodat wij alleen de beste kwaliteit C profielen produceren en prefab elementen leveren. Doordat wij alles onder een dak hebben, houden we de regie van orderverwerking, productie en levering van uw stalen profielen nauwlettend in de gaten. Uw order wordt hierdoor snel, goed en tegen een scherpe prijs geleverd.

Eigen productie

We hebben meer dan 40 jaar ervaring en kennis over engineering, produceren van C profielen en assembleren van prefab elementen.  Dankzij onze eigen productie kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen. Onze machines en ons team voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, zodat wij alleen de beste kwaliteit C profielen produceren en prefab elementen leveren. Doordat wij alles onder een dak hebben, houden we de regie van orderverwerking, productie en levering van uw stalen profielen nauwlettend in de gaten. Uw order wordt dankzij onze eigen productie snel, goed en tegen een scherpe prijs geleverd. 

Transport

Finish Frame kan in de fabriek in Purmerend de frames vooraf monteren tot elementen. Hierdoor wordt er aanzienlijk tijd bespaart op de bouwplaats. Zodra alle frames gemonteerd zijn, worden deze gestapeld op transport bokken. Dit bevordert het laad- en los proces.
Finish Frame transport vrachtwagen

Transport

Finish Frame kan in de fabriek in Purmerend de frames vooraf monteren tot elementen. Hierdoor wordt er aanzienlijk tijd bespaard op de bouwplaats. Zodra alle frames gemonteerd zijn, worden deze gestapeld op transport bokken. Dit bevordert het laad- en losproces. Tevens is het mogelijk om alle elementen in stickvorm te laten leveren.

Montage op de bouwplaats

Finish Frame levert de prefab elementen op de bouw aan. In veel gevallen regelen wij de prefab assemblage van het frame. Om de prefab elementen aan elkaar te verbinden, leveren wij de juiste benodigde koppelelementen mee. Met staalframe bouwt u eenvoudig en snel. Elk prefab elementen is genummerd met  inkt labels of stickers. Wij leveren een uitgebreide bouwtekening specifiek van uw project aan. Hierop staan positie tekeningen aangegeven, zodat u precies weet waar elk element geplaatst dient te worden. Heeft u tijdens het bouwen een vragen, dan kan u natuurlijk altijd contact opnemen met ons team.

Finish Frame montage op locatie
Finish Frame montage op locatie

Montage op de locatie

Finish Frame levert de prefab elementen op de bouw aan. In veel gevallen regelen wij de prefab assemblage van het frame. Om de prefab elementen aan elkaar te verbinden, leveren wij de juiste benodigde koppelelementen mee. Met staalframe bouwt u eenvoudig en snel. Elk prefab elementen is genummerd met  inkt labels of stickers. Wij leveren een uitgebreide bouwtekening specifiek van uw project aan. Hierop staan positie tekeningen aangegeven, zodat u precies weet waar elk element geplaatst dient te worden. Heeft u tijdens het bouwen een vragen, dan kan u natuurlijk altijd contact opnemen met het Finish Frame team.

EIGEN PRODUCTIE IN ONZE FABRIEK