Plaatmateriaal toepassen in uw stalen constructie voordat u gaat bouwen? Dat is bij ons geen probleem. Bij Finish Frame leveren we staalframe wand- en vloerelementen van hoogstaande kwaliteit. Het is mogelijk om deze voor uw project al aan een kant dicht te maken met plaatmateriaal. Welk materiaal dit is, kunt u zelf beslissen. We hebben diverse houtsoorten, zoals OSB platen (Oriented Strand Board) en Underlayment platen. Ook is het mogelijk om multiplex, Fermacell of andere materialen te gebruiken. Die keuze ligt geheel bij u. Wij monteren doorgaans het plaatmateriaal aan één kant van het staalframe. Op die manier is het ook nog mogelijk om bedrading of leidingen in het staalframe aan te leggen. Het is aan u om te bepalen welke kant en welk materiaal erop mag. Wilt u het plaatmateriaal al aan beide kanten van het staalframe laten bevestigen? Dat is eventueel ook mogelijk. We bespreken graag de opties met u!

Het voordeel van het plaatmateriaal reeds toepassen op het staalframe is dat het u scheelt in de montage op langere termijn. Wij kunnen bij u de prefab wanden aanleveren, die u vervolgens kunt afwerken met gips. Ook is het mogelijk om de buitenkant daarna te bekleden met sandwichpanelen of andere wandplaten. Zowel de wanden als vloeren kunnen we voorzien van plaatmateriaal. Deze vloerdelen leveren we dan geassembleerd met hout of een ander materiaal bij u op de bouwlocatie aan. Op die manier maken we het voor u makkelijk om de montage uit te voeren!

Finish Frame plaatmateriaal op staalframe

De voordelen van plaatmateriaal op staalframe

  • Wij hebben diverse soorten plaatmateriaal beschikbaar: aan u de keuze welke u wilt laten bevestigen.
  • Behalve de staalframe elementen monteren wij ook het plaatmateriaal in onze eigen fabriek waardoor alles snel en tegelijk klaar is.
  • De wand- en/of vloerelementen kunnen in één geheel vervoerd worden naar de bouwlocatie.
  • Het plaatmateriaal is voor u meteen te bewerken met gips of andere afwerkingen.

Bij Finish Frame zijn de mogelijkheden met staalframe oneindig. Bent u benieuwd naar projecten die we hebben uitgevoerd? Bekijk dan het lookbook om u te laten inspireren. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen via info@finish-frame.com of bel ons op 0299-451264.

Recommended Posts