Voor prefab dak modules bent u bij Finish Frame aan het juiste adres. Het is geheel mogelijk om met staalframe het dak te prefabriceren bij ons in de fabriek om deze daarna op locatie te plaatsen. De stalen elementen schroeven wij dan reeds in elkaar. Vervolgens kunnen dan deze ook al bekleed worden met stalen gevelbeplating. Deze modules worden vervolgens getransporteerd naar de bouwlocatie. Daar kunt u de modules meteen plaatsen. Dit scheelt u in de bouwtijd van het project. Uiteraard kunt u ook de dak modules plaatsen zonder beplating en deze er ter plekke op monteren. De keuze is aan u.

We zetten de voordelen van stalen prefab dak modules op een rij:

  • Dankzij het lichte gewicht van staal kan een prefab dak gemakkelijk bovenop andere constructies geplaatst worden. Dit maakt het optoppen van gebouwen mogelijk.
  • De dak modules kunnen in de fabriek al worden geproduceerd en gemonteerd. Liever op locatie monteren? De staalelementen kunnen ook in stickvorm geleverd worden. Deze kunt u dan op de bouwlocatie in elkaar schroeven.
  • Met een stalen dak heeft u veel ontwerpvrijheid. De prefab dak modules kunnen we daarom altijd naar uw wens uitvoeren.
  • De stalen elementen worden bij ons in de fabriek geproduceerd. Hiermee zijn ze altijd perfect op maat.

Finish Frame prefab dak modules

Bent u benieuwd naar onze stalen oplossingen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag bij uw bouwproject. Bekijk ook onze andere prefab mogelijkheden! Wilt u meer inspiratie voor uw staalframe project? Bekijk dan ons lookbook. Ook kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft. Onze adviseurs helpen graag.