PREFAB MODULES

Staalframe modules

Bouwen met modules is ideaal wanneer u snel en flexibel wilt bouwen. Staalframe bouw biedt de oplossing door alles prefab te produceren. Door het lichte gewicht van staalframe bouwt u met minder belasting. Bovendien is de ontwerpvrijheid groot, zodat u altijd precies kan bouwen wat u wilt.

Bij het toepassen van modules van staalframe kunt u denken aan frames voor wandafscheidingen zoals badkamers, keukens, extra ruimtes. Maar ook aan staalframe vloeren. Een vloer van koudgewalst staal is de oplossing voor een extra verdieping in een bestaande ruimte, mits de hoogte in de ruimte natuurlijk voldoende is. Gevelmodules van staalframe zijn heel goed geschikt voor gevelrenovatie.

We produceren de elementen voor vloeren, wanden en daken in onze eigen fabriek in Purmerend. Hierdoor kunnen we elk C profiel op maat produceren. De geproduceerde C-profielen monteren we alvast voor tot prefab elementen, zodat de bouwtijd op de locatie wordt verkort. Deze leveren we inclusief uitgebreide bouwtekening op de bouwplaats. Dat maakt het op locatie gemakkelijker om het geheel te monteren. 

Voordelen van bouwen met modules

Dankzij het lichte gewicht van staal zijn de prefab modules niet alleen gemakkelijk te vervoeren, maar ook te plaatsen. Tevens kunnen de elementen op of in bestaande gebouwen geplaatst worden. Iedere constructie kan het lichte gewicht makkelijk dragen.

We kunnen u veel ontwerpvrijheid bieden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om badkamers te laten plaatsen. Ook kunnen we volledige gevels en vloeren van staal leveren. Er zijn dus talloze mogelijkheden met het bouwen met staal.

Benieuwd naar de vele oplossingen voor bouwen met staalframe?  Bel 0299 – 451 264. Of stuur een mail naar info@finish-frame.nl

TOEPASSING MODULES

Andere mogelijkheden:

Deze toepassingen van staalframe zijn ook interessant