PREFAB VLOEREN VAN STAALFRAME

Staalframe vloeren

Wat is een vloer van staalframe?

In opkomst is de toepassing van staalframe vloeren. Ook hier is de basis de koudgewalste gegalvaniseerde C profielen. Door het “holle” vloersysteem is het aanbrengen van leidingen en installaties geen probleem. Het grote voordeel is dat er een optimale indelingsvrijheid is. En tijdens het bouwen eventuele wijzigingen in leidingen en installaties geen probleem is.

Waarom kiezen voor een vloer van staalframe?

Doordat staalframe licht in gewicht is, zijn deze vloeren uitermate geschikt bij renovatieprojecten, optopprojecten en als tussenvloer in bestaande gebouwen.

Maar ook bij nieuwbouw zijn staalframe vloeren de beste keuze. Doordat er veel ruimte is voor ventilatie installaties. De grote diameters zorgen ervoor dat de verversingssystemen optimaal ventileren. En hierdoor stiller zijn. Een optimale ventilatie in het gebouw vergelijkbaar met geopende ramen is zo mogelijk.

De C profielen worden aan elkaar gezet met vlakke staalframe schroeven. Zodat alle vlakken ook echt vlak zijn. In eigen beheer monteren wij de frames af. De staalframe vloeren worden door onze chauffeurs afgeleverd bij de bouwplaats.

De afwerking van staalframe vloeren?

De staalframe vloeren van Finish Frame zijn gemaakt van koudgewalste C profielen. De C profielen worden gevormd uit stalen coils. Deze coils hebben een gegalvaniseerde zink laag van 275 gr. per m2. De onderkant en de bovenkant van het vloeren frame worden afgewerkt met materiaal naar keuze.

IMPRESSIE

finish frame staalframe prefab vloer element

Vraag hier uw offerte aan!

Andere mogelijkheden:

Ook interessant