PREFAB WANDEN

Prefab wanden

Wat is een wand van staalframe?

Een wand van staalframe is gemaakt van koudgewalste C profielen. Deze profielen produceren wij zelf in onze fabriek in Purmerend. Hier fabriceren wij ook direct de wandmodules. C-profielen worden uit stalen coils gevormd. Wij produceren uitsluitend onze modules van staal met een gegalvaniseerde zinklaag van 275 gr. per m2.

Waarom kiezen voor een wand van staalframe?

Wilt u snel, lichtgewicht en eenvoudig bouwen? Dan kiest u voor een wand van staalframe. Vooral het lichte gewicht van staalframe muren is voordelig bij renovatieprojecten. Dit geldt natuurlijk ook bij optopprojecten. Dit zijn projecten waar op een bestaande verdieping een extra verdieping wordt geplaatst.

Behalve het lichte gewicht, is er nog een voordeel te noemen voor een wand van staalframe. Het aanbrengen van bekabeling en doorvoeren is met staalframe door de tussenliggende ruimte een perfecte bouwoplossing. Er zijn dus meerdere voordelen voor staalframe te noemen.

Welke soorten wanden zijn geschikt voor deze vorm van bouwen?

Staalframe wanden zijn toe te passen bij buitenwanden en voor binnenwanden.

Welke Finish Frame C profielen past u voor wanden toe?

Er zijn verschillende profielen geschikt voor wanden van staalframe, namelijk de C75, C100, C150 en C200 profielen. Vraag het team van Finish Frame voor advies over de keuze van het perfecte profiel bij de wand die u nodig heeft. Bel naar 0299 451 246 of stuur een mail naar info@finish-frame.nl. Profiteer van onze kennis en ervaring in staal.

IMPRESSIE

Vraag hier uw offerte aan!

Andere mogelijke opties:

Ook interessant