STALEN OVERKAPPING

Een stalen overkapping bouwen

Bent u op zoek naar een duurzame en stijlvolle oplossing om uw buitenruimte te transformeren? Bij Finish Frame bieden we hoogwaardige stalen overkappingen die perfect passen bij uw behoeften. Of u nu een beschutte zithoek wilt creëren, uw voertuig wilt beschermen tegen weersinvloeden of een veelzijdige buitenruimte wilt ontwerpen, onze stalen overkappingen bieden de ideale oplossing.

Een stalen overkapping gebouwd van koudgewalst staal

Bij Finish Frame vormen hoogwaardige stalen C-profielen de basis van uw overkapping. Deze profielen worden met precisie gemaakt op onze eigen productielocatie in Purmerend. We maken gebruik van geavanceerde machines om de profielen te vormen uit stalen coils met een gegalvaniseerde laag van 275 gram per m2, waardoor het staal duurzaam en roestbestendig wordt, zelfs onder uitdagende weersomstandigheden.

Onze C-profielen variëren in dikte van 1,2 millimeter tot maximaal 2,5 millimeter, afhankelijk van de specifieke eisen van uw project. Deze zorgvuldig gekozen diktes garanderen de optimale sterkte en stabiliteit van de constructie. Onze C-profielen zijn ontworpen met een U-vormig uiterlijk, maar ze hebben een slimme extra functie. Aan beide zijden van het profiel zijn de randen extra gebogen, waardoor ze een verbeterde draagkracht en belastbaarheid hebben. Deze unieke constructie zorgt ervoor dat uw overkapping stevig en stabiel blijft, zelfs bij zware belastingen zoals sneeuw op het dak of sterke windstoten.

Waarom kiezen voor een stalen overkapping?

 Bij het kiezen voor het bouwen van een overkapping met staalframe van Finish Frame

  • Duurzaam bouwen
  • Lichtgewicht bouwen
  • De beste kwaliteit
  • Een lange levensduur
  • Eigen productie
  • Scherpe prijs
  • Een grote ontwerp vrijheid
Eenvoudige montage dankzij prefab elementen
Bij Finish Frame maken we gebruik van prefab dak- en wandelementen als basis voor uw stalen overkapping. Deze elementen worden in onze fabriek voorgemonteerd en vervolgens naar de gewenste locatie vervoerd. Hierdoor kunnen ze moeiteloos en snel worden geplaatst en in elkaar worden gezet. Het gebruik van prefab elementen biedt verschillende voordelen, omdat complexe constructies ter plaatse niet nodig zijn.
 

Naast enkele overkappingen bieden we bij Finish Frame ook de mogelijkheid tot serieproductie. Of u nu een projectontwikkelaar bent die een hele reeks overkappingen wilt bouwen of een particulier die meerdere overkappingen op zijn terrein wilt hebben, wij staan klaar om aan al uw behoeften te voldoen.

Maak uw overkapping af met de dak- en gevelbeplating van Finish Profiles
Bent u op zoek naar dak- en wandbeplating voor uw overkapping? Bij Finish Profiles bent u aan het juiste adres. Finish Profiles biedt een breed scala aan hoogwaardige dak- en wandbeplating die perfect passen bij uw project. Of u nu een geïsoleerd of ongeïsoleerd overkapping wilt, u vindt het bij Finish Profiles.

Productoverzicht

Bekijk al onze gerealiseerde projecten in de galerij