STALEN TUINHUIS

Stalen tuinhuis bouwen

Een tuinhuis is een veelzijdige en praktische toevoeging aan elke tuin. Of u nu extra opslagruimte nodig hebt voor tuingereedschappen en fietsen, een ontspannen plek wilt creëren om van de tuin te genieten, of zelfs een thuiskantoor wilt bouwen, een tuinhuis biedt talloze mogelijkheden. Bij Finish Frame begrijpen we de waarde van een goed gebouwd tuinhuis en daarom hebben we onze expertise in staalframe constructies toegepast om duurzame en functionele tuinhuizen te leveren.

Een stalen tuinhuis bouwen van koudgewalst staal

Bij Finish Frame wordt de basis van uw tuinhuis gevormd door hoogwaardige stalen C-profielen. Deze profielen worden met precisie gemaakt op onze eigen productielocatie in Purmerend. We maken gebruik van geavanceerde walsmachines om de profielen te vormen uit stalen coils met een gegalvaniseerde laag van 275 gram per m2. Deze speciale coating fungeert als een beschermende laag tegen roest, waardoor het staal duurzaam en lang meegaat zelfs in uitdagende weersomstandigheden.

Het staal dat wij gebruiken voor onze C-profielen heeft een dikte variërend van 1,2 millimeter tot maximaal 2,5 millimeter, afhankelijk van de specifieke eisen van uw project. Deze zorgvuldig gekozen diktes garanderen de optimale sterkte en stabiliteit van uw tuinhuis constructie. Onze C-profielen zijn ontworpen met een U-vormig uiterlijk, maar ze hebben een slimme extra functie. Aan beide zijden van het profiel zijn de randen extra gebogen, waardoor ze een verbeterde draagkracht en belastbaarheid hebben. Deze unieke constructie zorgt ervoor dat uw tuinhuis stevig en stabiel blijft, zelfs bij zware belastingen zoals sneeuw op het dak of sterke windstoten.

Met onze hoogwaardige C-profielen kunt u erop vertrouwen dat uw tuinhuis een solide basis heeft. De combinatie van de gegalvaniseerde coating, de juiste dikte van het staal en de versterkte randen van de profielen garandeert een langdurige en betrouwbare constructie. Of u nu een kleine tuinschuur of een ruim vakantiehuis bouwt, ons staalframe biedt de stevigheid en duurzaamheid die u nodig heeft voor een succesvol project.

Waarom kiezen voor een stalen tuinhuis?

 Bij het kiezen voor het bouwen van een tuinhuis met staalframe van Finish Frame

  • Duurzaam bouwen
  • Lichtgewicht bouwen
  • De beste kwaliteit
  • Een lange levensduur
  • Eigen productie
  • Scherpe prijs
  • Een grote ontwerp vrijheid
Gemakkelijke montage dankzij prefab elementen
De prefab dak- en wandelementen vormen de basis van uw stalen schuur en worden in onze fabriek voorgemonteerd.  Hierna vervoeren zij deze naar de gewenste locatie. Hier kunnen de prefab elementen vervolgens moeiteloos worden geplaatst en in elkaar worden gezet. Het gebruik van prefab elementen biedt verschillende voordelen. Doordat de elementen al in onze fabriek zijn voorgemonteerd, hoeft er ter plaatse geen complexe constructie plaats te vinden.
 
Bij Finish Frame bieden we niet alleen individuele tuinhuizen, maar ook de mogelijkheid van serieproductie. Of u nu projectontwikkelaar bent die een reeks tuinhuizen wil bouwen of een particulier die meerdere tuinhuizen op zijn terrein wilt hebben, bij Finish Frame staan we klaar om aan al uw behoeften te voldoen.

Maak uw tuinhuis af met dak- en gevelbeplating van Finish Profiles
Bent u op zoek naar dak- en wandbeplating voor uw tuinhuis? Bij Finish Profiles bent u aan het juiste adres. Finish Profiles biedt een breed scala aan hoogwaardige dak- en wandbeplating die perfect passen bij uw tuinhuisproject. Of u nu een geïsoleerd of ongeïsoleerd tuinhuis wilt, u vindt het bij Finish Profiles. 

Productoverzicht

Bekijk al onze gerealiseerde projecten in de galerij