TOTAAL CONCEPTEN

Complete bouwoplossingen bouwt u met koudgewalst staal

Slimmer, sneller en lichter bouwen met staalframebouw.

Staalframebouw is het gebruik maken van koudgewalste C profielen die als een samengesteld frame een dragende constructie kunnen vormen.  Door het samenstellen van de verschillenden profielen met de nodige bewerkingen is bijna alles mogelijk. Staalframe word al langere tijd toegepast overal ter wereld vanwege de veelzijdigheid, duurzaamheid en productie mogelijkheden.

TOTAAL CONCEPTEN

Productoverzicht

ZONNEPANEEL FRAMES

LOODSEN

HUIZEN

SCHUUR

CARPOORT

TUINHUIS

VERSNEL HET BOUWPROCES

Totaaloplossingen van Finish Frame bestaan als sinds 1981

Wat zijn totaaloplossingen met staalframe?

Met staalframe bouwt u totaaloplossingen. Hierbij kunt u denken aan het bouwen van: zonnepaneel frames, carport, huizen (vakantiehuizen), schuttingen, loodsen en tuinhuizen.

Ook hiervoor geldt dat van C-profielen prefab elementen in de fabriek geproduceerd worden. Deze prefab elementen worden op de bouwplaats aan elkaar gemonteerd tot elk gewenst bouwproject.

Staalframebouw totaaloplossingen van koudgewalst staal

Op onze productielocatie in Purmerend produceren wij C profielen. Deze worden koudgewalst uit stalen coils. De C-profielen van Finish Frame hebben een gegalvaniseerde laag van 275gr. per m2. De staaldikte is vanaf 1,2 millimeter. Afhankelijk van de gewenste totaaloplossing, gebruiken wij verschillende diktes C profielen.

Wat kunt u bouwen met prefab elementen?

Zoals we al aangaven, zijn de mogelijkheden van bouwen groot. Om een indruk te geven wat de mogelijkheden zijn, verwijzen wij u graag naar ons lookbook.

‘Ga voor een compleet bouwpakket’

  • 35 jaar ervaring met staal
  • scherpe prijs
  • eigen productie
  • korte levertijden
  • prefab aanlevering

Bekijk al onze gerealiseerde projecten in het lookbook