VEELGESTELDE VRAGEN

Finish Frame is onderdeel van de Finish Profiles Group. Al meer dan 40 jaar produceren en bouwen wij met staal. Kiest u voor ons, dan heeft u van start tot finish de garantie van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Staalframebouw is een bouwwijze. Koudgewalste stalen C profielen zetten we in de fabriek aan elkaar tot prefab elementen. Deze prefab elementen zoals vloeren, wanden en daken worden aan elkaar gezet tot een stalen skelet.

Met staalframebouw bouwt u tegen een scherpe prijs. Doordat we alle C profielen op maat produceren, is er geen standaard prijsindicatie af te geven. Bel 0299 451 264 of stuur een mail naar info@finish-frame.nl. Wij nemen de eerstvolgende werkdag contact met u op. 

Staalframe is licht, sterk, maatvast en eenvoudig te monteren. Tevens is ons staal duurzaam doordat weersinvloeden geen vat hebben op staalframe. Met ons heeft u een grote ontwerpvrijheid tegen een scherpe prijs!

Het is vergelijkbaar qua vorm. Staalframe biedt wel veel meer voordelen ten opzichte van hout vanwege het lichte gewicht, een grote ontwerp vrijheid en sterkte van het materiaal.

Dit is mogelijk. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons via 0299 451 264. Wij helpen u graag.

Met de juiste bevestigingsmaterialen kan staalframe met alle soorten materialen bekleed worden.  Van hout tot gips en sandwichpanelen.

Finish Frame levert de prefab elementen op de bouw aan. In veel gevallen regelen wij de prefab assemblage van het frame. Om de prefab elementen aan elkaar te verbinden, leveren wij de juiste benodigde koppelelementen mee. Met staalframe bouwt u eenvoudig en snel. Elk prefab elementen is genummerd met inkt labels of stickers. Wij leveren een uitgebreide bouwtekening specifiek van uw project aan. Hierop staan positie tekeningen aangegeven, zodat u precies weet waar elk element geplaatst dient te worden. Heeft u tijdens het bouwen een vragen, dan kan u natuurlijk altijd contact opnemen met het Finish Frame team.

Staat uw kwestie niet tussen de veelgestelde vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 – 17.30 uur bereikbaar op het telefoonnummer 0299 451 264. Wilt u ons buiten deze tijden om bereiken, stuur een mail en wij nemen de eerstvolgende werkdag direct contact met u op.

Heeft u een vraag?
Direct contact: 0299 451 264

ma t/m vrij 08:00 – 17:00 uur