Werken bij Finish Profiles Group

Wil jij werken in een enthousiast en gedreven team?

Finish Profiles Group innovatief in staal

Wij geloven in het ondernemerschap van onze werknemers. Finish Profiles biedt ruim baan om te groeien in het bedrijf. Er is ruimte voor ideeën en innovaties op elk gebied. We leren graag van jou op het gebied van sales, productontwikkeling, marketing en personeelsbeleid. Geïnteresseerd om te werken bij Finish Profiles? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Wij geloven in het ondernemerschap van onze werknemers. Finish Profiles biedt ruim baan om te groeien in het bedrijf. Er is ruimte voor ideeën en innovaties op elk gebied. We leren ook graag van jou op het gebied van sales, productontwikkeling, marketing en personeelsbeleid. Geïnteresseerd om te werken bij Finish Profiles? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Bekijk onze vacatures bij al onze divisies

Vacature overzicht

Wil jij ook bij ons komen werken? Kijk hieronder voor openstaande vacatures! Je kunt ook altijd contact opnemen met Dieuwke van onze HR afdeling via dieuwkevandervossen@finish-profiles.com. Staat jouw droomfunctie er niet tussen, maar denk je dat je wel goed bij het Finish team past? Stuur dan een open sollicitatie naar Dieuwke! Wij leren je graag beter kennen.

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures. Wil jij ook bij ons komen werken? Je kunt altijd contact opnemen met Dieuwke van onze HR afdeling via dieuwkevandervossen@finish-profiles.com. Staat jouw droomfunctie er niet tussen, maar denk je dat je wel goed bij het Finish team past? Stuur dan een open sollicitatie naar Dieuwke! Wij leren je namelijk graag beter kennen.

FINISH PROFILES GROUP

Finish Frame onderdeel van de Finish Profiles Group

De Finish Profiles Group bestaat uit verschillende divisies met ieder zijn eigen specialisme.

Finish Profiles
Stalen dak- en
wandbeplating

Finish Building
Zelfbouw loodsen, bedrijfshallen, schuren, garages < 15 meter breed

Finish Projectbouw
Ontwerp realisatie en bouw van utilitaire gebouwen

Finish Profiles Group
Maakt innovatieve toepassingen in de staalbouw toegankelijk