Een woningscheidende vloer wordt gebruikt binnen appartement-gebouwen om woningen op elkaar te kunnen bouwen. Het staalframe dat wij produceren is te gebruiken als woningscheidend element om de woningen op een veilige manier op te kunnen toppen. Tevens is er bij deze elementen het vereiste dat ze geluid kunnen isoleren en brandwerend zijn. Het is mogelijk om met ons staalframe een woningscheidende vloer te creëren die voldoende geluidsisolerend is om geluidsoverlast van onder- en bovenburen zoveel mogelijk te beperken.

Tevens is ons staalframe licht in gewicht. U kunt dus meerdere verdiepingen op elkaar bouwen zonder de constructie in gevaar te brengen. Al onze stalen elementen worden in dezelfde fabriek geproduceerd. Hiermee kunnen we dezelfde kwaliteit garanderen bij ieder element. Alle onze prefab vloeren zijn dan ook even sterk.

Een scheidende vloer is niet hetzelfde als een dragende vloer. Het verschil hiertussen is namelijk de functie. Bij een dragende vloer leunt de constructie op deze vloer. Deze kan dus niet zomaar verwijderd worden uit de constructie zonder instortingsgevaar. Een scheidende vloer is daarentegen niet essentieel voor de constructie. Deze is namelijk vooral essentieel bij het vormgeven van de constructie. Onze woningscheidende vloeren  van staal worden aangevuld met platen om de geluidsisolatie te verhogen. Tevens is het mogelijk om leidingen en bekabeling aan te brengen in de stalen elementen. Dat komt door de holle vorm van onze stalen C-profielen.

De stalen elementen zijn ook toepasbaar als woningscheidende wand.

 

Finish Frame woningscheidende vloeren prefab (1) (1)

De voordelen van een woningscheidende vloer

  • Met onze stalen woningscheidende vloer brengt u een sterke laag aan in uw constructie om de woningen veilig op elkaar te kunnen bouwen.
  • Door te bouwen met staal kunnen we geluidsabsorberende platen toevoegen die bijdragen aan de isolatiewaarde van de vloer.
  • Doordat staal licht in gewicht is, kunt u gemakkelijk optoppen en meerdere lagen aanbrengen in uw constructie.
  • Al onze stalen elementen produceren wij zelf in onze fabriek. Alle vloeren zijn dus van dezelfde hoogstaande kwaliteit.

De vloeren zijn dus vooral geschikt bij het bouwen van grotere constructies waarin meerdere ruimtes komen. Denk hierbij aan hotels of appartementen. De stalen elementen zijn vervolgens gemakkelijk te monteren. Dat komt omdat wij zorgen voor de juiste schroefgaten. Bovendien hebben we alles voor u op maat gemaakt. Hierdoor kunt u sneller bouwen. De elementen zijn licht in gewicht en zijn prefab aangeleverd. Wij assembleren de onderdelen al in de fabriek. U hoeft ze alleen nog maar op de juiste plek in de constructie te monteren.

Benieuwd wat u met staalframe kan bouwen? Ga dan naar het lookbook voor meer inspiratie!

 

Recommended Posts