Wist u dat wij vaak wol als isolatie gebruiken bij het monteren van stalen frames? Daarmee zorgen we voor een extra isolatielaag alvorens de stalen elementen aan elkaar te monteren. Hiervoor gebruiken wij minerale wol. Zo zit er tussen alle elementen een vrijwel onzichtbare laag wol, die netjes weggewerkt wordt. Door wol als isolatie toe te voegen tussen de stalen frames, zorgen we voor minder koudebruggen en zijn alle frames goed geïsoleerd. Vervolgens kan er nog plaatmateriaal aan de binnen- of buitenkant van de stalen frames gemonteerd worden. Ook kunt u sandwichpanelen monteren aan de stalen frames. Deze zorgen voor extra isolatie voor uw bouwwerk.

Het toevoegen van wol als isolatie doen wij op aanvraag. Wanneer er C-profielen tegen elkaar gemonteerd worden, kan er na afloop geen isolatie meer toegevoegd worden. Daarom doen wij dit al van tevoren. Minerale wol heeft een brandwerende werking. Tevens heeft het zowel thermische als akoestische eigenschappen. Dat wil zeggen dat er een goede geluidsisolatie is. Verder is de wol milieuvriendelijk en net als staal, 100% recyclebaar.

Finish Frame wol als isolatie staalframe steenwolFrame steenwol als isolatie stalen elementen

De voordelen van wol als isolatie bij stalen constructies

  • Uw stalen constructie is extra goed geïsoleerd.
  • Het is een vrijwel onzichtbare manier van isoleren.
  • Dankzij de eigenschappen van minerale wol is er een goede geluidsisolatie en werkt het brandwerend.
  • Wij verzorgen dit al van tevoren in onze fabriek zodat u hier niet meer over na hoeft te denken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van wol als isolatie bij staalconstructies? Neem dan vooral contact op! Wij helpen u graag. Ook kunt u voor inspiratie in ons lookbook kijken om een deel van onze projecten te zien. Stel vooral uw vragen via info@finish-frame.nl of bel naar 0299-451264.

Recommended Posts